Ön jelenleg itt van: Honlap Cégünkről

Cégünkről

Telephelyünk Csengele, ahol CNC marógépek gyártásával foglalkozunk.


1981-ben kezdtük meg a gépgyártást. Eloször 3D-s mechanikus muködtetésu, majd 1992-tol számítógép vezérlésu 3D-s marógépeket gyártunk. Nagy nemzetközi cégekkel vesszük fel a versenyt és nem csak árainkban, hanem a minoség terén is.


Gépeink alkalmasak:
? fa, fém, márvány, gránit, plexi, egyéb muanyag marására, fólia kivágásra
? ajtófrontok marására
? élfuratok, zárhelyek fúrására, marására
? fénykép gravírozására
? fotó alapján dombormu készítésére
? a munkaasztalon kívül meghosszabbított X tengely lehetoséget ad más szakmunkák elvégzésére vagy megmunkáló központhoz szükséges szerszámtár muködtetésére is.
? a gépre felszerelheto egy negyedik, forgató tengely is mely lehetoséget ad hengeres test 3D-s megmunkálására
? Mechanikus és lézeres(mintadarabot nem érinti) digitalizáló egységünk (mechanika és szoftver) képes arra hogy a tapintó alá behelyezett tárgyról digitálisan felbontott képet kapjunk, melyet akár azonos méretben vagy inverzére fordítva(pl. öntoforma) vagy kívánt méretben visszamarja.
? A TTM EmBoss pro program lehetové teszi, hogy bittérképes képek (*.bmp) alapján dombormuveket hozzunk létre. Használta egyszeru, a szerkesztési feladatok végén a program önállóan tud maró pályát generálni, akár *.ttm formátumban is. Ez a szoftver kompatibilis a TTM program család többi tagjával is (TTM WINMARO ; TTMCREATOR 2002).A program tud fogadni színes .bmp képeket is , tudja kezelni a színeket , de van lehetoség a színes kép szürkeárnyalatossá tételére is a könnyebb kezelhetoség érdekében. A program automatikusan generál egy dombor felületet , de ezt a felhasználó bármikor módosítani tudja.

 

Mind a mechanikáinkat, mind a programjainkat folyamatosan frissítjük.

 

A gép muködési elve rendkívül egyszer?:

Bármilyen ábrát képesek vagyunk a marógépünkkel kialakítani (akár egy bescannelt képrol vagy egy aláírásról, vagy egyéb kézzel készített munkáról legyen szó).


A számítógépen a TTM Creator 2002 szerkesztoprogramban /vagy egyéb más programokban, Corel Draw!;AutoCad;CasMate; ProEngineer;MasterCam/ szerkesztett vektorgrafikus ábrát konvertáljuk(saját formátumra történo átalakítás) a TTM Winmaro programba. A maróprogram segítségével vezérelt 3-4 D-s marógép elkészíti az elozoleg beszerkesztett formát.


A számítógép vezérlésu marógépeink szép sikereket értek el a különbözo rangos kiállításokon -pl.: megnyertük a Csongrád megyei Kézmuves kamara különdíját és tavaly elnyertük Sopronban a leginnovatívabb cégnek kijáró I.díjat is, de szerepeltünk már külföldön is, Belgrádban és Szabadkán hasonlóan szép sikerrel. A Budapesti szakvásárokon is sikeresen mutatkoztunk be. A Soproni Nyugat-Magyarországi Egyetemen a gépünkön oktatják a jövo faipari értelmiségét.


A szentgotthárdi országos faipari vetélkedon a mi cégünk képviselte az új trendet az asztalos iparban. Minden gépünk egyedi konfiguráció. Mi olyan gépet gyártunk amilyet a megrendelo kíván méretben és tudásban. Rugalmasak vagyunk, nekünk minden különleges megrendelés egy kihívás, egy újabb próbatétel, újabb lehetoség. De nem csak gépeink veszik fel a versenyt a konkurenciával, hanem szoftvereink is. Programcsaládunknak számos ?tagja? van és mindig arra törekedtünk fejlesztéseink során, hogy minél jobban felhasználóbarát, minél egyszerubben kezelheto legyen.

 

Látogasson el szegedi bemutató-termünkbe!

Egyeztessen időpontot a

06/30 9-354-355 -ös

telefonszámon!

Ajánló

TTM CNC marógép 

TTM UNIV 1500 V

Billenő fej
2 körös vákuumos lefogatás
lézeres pozicionálás
számítógép, monitor, klaviatúra, egér

Ajánló

 MECHANIKUS DIGITALIZÁLÓ FEJ


MECHANIKUS
DIGITALIZÁLÓ FEJ